De sjoveste mandehørmsfilm på Netflix lige nu

De 3 sjoveste mandehørmsfilm på Netflix

Hvis du er i humør til en rigtig mandehørmsfilm, der kan vække din dybe bas-latter, er du landet det helt rette sted. Her i artiklen får du nemlig vores på bud på de 3 sjoveste mandehørmsfilm, der er tilgængelige på Netflix lige nu. 

Corona-epidemien raser over hele landet – ja faktisk det meste af verdenen. Det betyder, at alle og enhver så vidt muligt skal holde sig inden døre, så vi kan få smittekæden brudt. 

Det kan være svært for mange at slå timerne ihjel, når de ikke må forlade matriklen. Heldigvis gør de forskellige streamingtjenester da, hvad de kan for at underholde folket. Diverse tjenester er nemlig fyldt med bunkevis af underholdning i form af en masse gode film og tv-serier.  

I denne her artikel zoomer vi ind på noget specifikt indhold på en af de største af tjenesterne – nemlig Netflix. Helt præcist har vi gennemtrawlet alt Netflix’ indhold med det formål at udvælge vores bud på de 3 sjoveste mandehørmsfilm. Disse bud følger herunder i vilkårlig rækkefølge.

I Kina spiser de hunde 

Lasse Spang Olsens perle fra 1999, der på fornemmeste vis blander vanvidshumor med vold og kaos, holder i den grad stadigvæk den dag i dag. 

Filmen byder på en masse grin, et intenst plot og en stakkels, stakkels Vuk, man som seer både sympatiserer med og griner af. Rollelisten er besat af nogle af landets absolut bedste skuespillere og tæller blandt andet Nikolaj Lie Kaas og Kim Bodnia. 

Django Unchained 

Django Unchained er egentlig ikke en decideret komedie. Alligevel har vi taget den med til vores liste over de sjoveste mandehørmsfilm, der p.t. kan findes på Netflix, hvilket hænger sammen med, at man i løbet af de 2 timer og 45 minutter, filmen varer, flere gange må gispe efter vejret af grin. Særligt en scene, hvor maskerede racister latterliggøres er et stilstudie i satire, når det er allerbedst.

Foruden de voldsomt sjove scener byder filmen på hæsblæsende action, vidunderligt velskrevet dialog og skuespillerpræstationer ud over det sædvanlige. Tarantino leverer varen som vanligt!  

 

Due Date 

Zach Galifianakis er altid garant for en god portion vanvid. Du kender ham sikkert fra Tømmermænd i Vegas, hvor han spiller Alan, den kommende brudgoms småtossede svoger. 

I Due Date, hvor han og Robert Downey Jr. – grundet et flyveforbrud – er nødsaget til i stedet at køre tværs over Guds eget land for at nå en fødsel, er han også rablende vanvittig.

Vanviddet fører til hysterisk morsomme scener, der tilfredsstiller enhver drengerøv!  

Scroll to Top