Valentinsdag - Hvad skal du give kæresten?

5 gode ideer til valentinsgaven

Hvis du gerne vil nomineres til årets bedste kæreste, gør du klogt i at købe en god valentinsgave til din kæreste. Hvis du er lidt i vildrede omkring dette, så frygt ej. I denne artikel kommer vi nemlig med 5 skarpe bud på, hvad du kan finde på. 

Nogle fyre foragter valentinsdag, mens andre tager dagen lidt mere stille og roligt og anser den som værende en god anledning til at glæde kæresten. For det kan man nemlig på valentinsdag – også i den grad skal jeg hilse at isge. 

Langt de fleste kvindfolk elsker nemlig valentinsdag, og det hænger sammen med, at langt de fleste kvinder elsker at blive forkælet.

Hvis du hører til gruppen af mænd, der sagtens kan holde valentinsdag ud, og som derfor gerne forkæler din kæreste med en gave, er du landet det helt sted. Herunder får du nemlig lidt inspiration til, hvad du kan give din kæreste den 14. februar. 

Et par fine øreringe 

Rigtig mange kvinder elsker smykker, og særligt øreringe er et smykke, som de færreste hunkønsvæsener kan få nok af. Derfor er et sæt øreringe også en god valentinsgave. 

Dels fordi din kæreste formentlig bliver rigtig glad for gaven, men også fordi øreringe fås i mange forskellige prisklasser, hvorfor det bestemt også er muligt at købe et par, som ikke vælter budgettet, selvom økonomien skulle være lidt presset.

Pilgrim øreringe kan i den grad anbefales, hvis du er på udkig efter gudesmukke øreringe, der ikke nødvendigvis resulterer i, at du skal leve af pasta og ketchup resten af måneden. 

Et fint møbel

Hvis din kæreste går op i indretning, så har hun stensikkert snakket om mindst en håndfuld møbler, hun ville elske at have stående i jeres hjem. Gør derfor dig selv den tjeneste at lyt lidt efter, når hun fabler om, hvilke smukke møbler hun med misundelse har set i Instagram-feed.

Spidser du en smule ører, finder du uden tvivl hurtigt ud af, hvilke møbler du med fordel kan glæde hende med på valentinsdag. 

Den frække gave 

Den frække gave er den lidt egoistiske gave, for den kommer mindst lige så meget dig selv til gode, som den kommer din kæreste til gode. 

Ikke desto mindre er en fræk gave ofte et hit på valentinsdag. En fræk gave kan være alt fra lidt lækkert sexlegetøj til et sæt frækt og flot undertøj. 

En oplevelse 

Rigtig mange mennesker samler hellere på minder end på ting. Hvis det gælder for dig og din kæreste, bliver hun formentlig mere glad for en oplevelse end en materiale gave. 

Invitér hende i Zoologisk Have, Tivoli, biografen eller noget fjerde, og sørg for, at dagen forløber lige efter hendes smag, så garanterer vi, at du kommer i høj kurs.

Blomster 

Klassikeren! 

Rigtig mange kvinder elsker blomster, så det plejer at være en sikker vinder. Det er dog lidt en uoriginal gave, men heldigvis kan du med få virkemidler underminere dette og forvandle den til en super personlig gave. 

Det, du skal gøre, er at skrive et lille kort om, hvor højt du elsker din kæreste,. Gør vi dette, så lover vi dig, at hun ikke skænker det en tanke, at blomster er lidt en kliché. 

Scroll to Top